Planificarea si rezervarea calatoriei

Echipa noastra de consultanti se va ocupa de planificarea si rezervarea calatoriei dumneavoastra in functie de nevoile sau cererile speciale aferente acesteia. Alegerea celei mai bune optiuni de cazare sau al celui mai bun orar de zbor tinand cont de bugetul dumneavoastra, reprezinta pentru noi principala preocupare.

Consultanta specialistului

Echipa noastra ofera consultanta inaintea calatoriei, pe parcursul desfasurarii ei dar si dupa efectuarea acesteia. Oferim sugestii cu privire la cele mai potrivite locatii, la cel mai bun raport calitate pret, la optimizarea bugetului de calatorie dar si informatii cu privire la timpul liber pe care il puteti petrece la destinatie.

Transport, Transferuri, Rent a car

Fie ca este vorba despre transportul unui grup, de un transfer aeroport-hotel-aeroport in tara sau in strainatate, fie ca este vorba despre un serviciu de rent a car, va punem la dispozitie solutia potrivita nevoilor dumneavoastra.

Negocierea tarifelor

Suntem constienti de importanta optimizarii bugetului de calatorie astfel ca echipa noastra se afla intotdeauna in stransa legatura cu furnizorii pentru a obtine pentru dumneavoastra cele mai bune tarife posibile.

Asigurare de calatorie

Asigurarea reprezinta garantia unei calatorii fara griji. Va punem la dispozitie o oferta diversificata de asigurari care sa se potriveasca tipului dumneavoastra de calatorie.